SCHEIDING ALS GROEIKANS | VOORKOM EEN VECHTSCHEIDING – scheiding als nieuw begin 

  • De workshop SCHEIDING ALS GROEIKANS is een programma voor mensen die met vertrouwen verder willen na de scheiding/relatiebreuk
  • Een 6-weeks programma samengesteld aan de hand van vele inzichten en theorieën – nu hapklaar aangereikt
  • Individuele coaching van 1,5 uur planning in overleg | of doordeweeks in de avond in groepsverband (max 5 deelnemers)
  • Deelname: zónder de ex-partner
  • Trainer: Eva Fabius
  • Locatie: Weteringschans 110, Amsterdam

Het doel van dit programma?

De workshop is er op gericht om dagelijks te kunnen blijven functioneren én om er voor te zorgen dat jij energiek en met vertrouwen verder kunt na de scheiding. Gedurende de zes weken van de workshop werk je aan een nieuwe start. Dit doen we aan de hand van zes thema’s en met verschillende oefeningen en opdrachten. Deze zijn onder meer afkomstig uit de Mindfulness, de Acceptance en Commitment Therapy (ACT) en de Rationele Effectiviteits Training (RET). Deelname maakt je bewuster van jezelf, de ander, de valkuilen en hoe jij handelt in stress-situaties. 

De methode

De workshop is krachtig en effectief voor meer bewustwording: – “persoonlijke ontwikkeling met scheiding als aanleiding”. Het programma is samengesteld door een ervaringsdeskundige coach en werkt zelf-reflecterend. Het daagt je uit om jezelf beter te leren kennen en jouw reacties beter te begrijpen. Deelnemers geven aan dat zij veel meer rust en vertrouwen in de toekomst ervaren. Ook geven zij aan dat het er voor zorgt dat er weer positieve energie vrijkomt. Het mooie is: daar profiteren jouw kind(eren) direct van mee!

Over de trainer

Eva Fabius heeft een juridische achtergrond en ruime werkervaring als vertrouwenspersoon in de jeugdhulp. Daar zag zij hoeveel stress sommige ouders ervaren en hoe de kinderen klem raakten tussen hun ouders. Met allerlei gevolgen voor de ontwikkeling. van deze kinderen. Een grote impact op het  levensgeluk van de ouders en kinderen. Het is voor Eva de missie geworden dat ouders en kinderen weer rust en geluk ervaren na de scheiding.

Resultaten

EEN STEVIGE, ONTSPANNEN OUDER – essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je kind

POSITIEVE VERANDERING – vanuit een crisissituatie: een uiterst waardevol signaal naar je kinderen

MINDER STRESS  – meer grip op emoties, minder frustraties

MEER RUST, GELUK  & ENERGIE – door verwerking en persoonlijke groei 

LOS VAN NEGATIEVE EMOTIES – zoals wrok, woede of zelfs haat

BETERE COMMUNICATIE – met je ex: je bereikt meer voor jullie kinderen

TIJDWINST – inzichten uit een veelheid aan theorieën, therapieën, boeken, lezingen en workshops worden jou hapklaar aangereikt en zijn direct toepasbaar

Beoordelingen van deelnemers

“Iedereen een scheiding kan overkomen, maar hoe je daarna gelukkig kan worden met jezelf, je kind en je ex is een keuze. SCHEIDING ALS GROEIKANS heeft mij geleerd weer gelukkig te kunnen worden en te willen zijn!”

en

“Ik kan situaties beter zien aankomen en herken dingen voor ze ontstaan. Ik kan mezelf terugfluiten, beter relativeren, omgaan met woede en teleurstelling, en vooral: ik kan mij veel beter verplaatsen in de situatie van m’n ex”

“Het heeft mijn denken en doen ècht veranderd”

L.H. (vader)

“Ik heb weer het vertrouwen terug in mijzelf en belangrijker nog: in de toekomst”.  Ik zie nu over welke kracht ik blijkbaar toch beschik en kan zelf weer verantwoordelijkheid nemen. Ik ervaar meer rust en ik denk positiever”.

M. R. (moeder)

“Eva vertelt prettig en heeft leuke betekenisvolle oefeningen”.

Over de sfeer: “ik was bang voor een terugval, maar voelde mij erg serieus genomen, geen enkele terugval gehad. Ik heb deze weken juist veel rust ervaren en tijd voor mijzelf gehad, en het dóen was vooral goed voor mij”

“We werden ontzettend goed verzorgd: het boek, het schrift, materialen, sheets, appjes, mailtjes, tafeltje met lekkers. Perfect. Het voelde erg vertrouwd allemaal”

D. (moeder)

“Eva is een liefdevolle en zachtaardige trainer die de onderwerpen op een begrijpelijke manier overbrengt. Deze heeft een luisterend oor en wil graag met je meedenken”

R.H. (vader)

Jouw investering

Deelname is € 250,- (max 5 deelnemers). De prijs is inclusief btw en boek, lesmaterialen en drankjes. De workshop bestaat uit zes coachingsbijeenkomsten van ca. 1,5 uur en je krijgt 50% korting op alle klankbordcontacten gedurende de zes weken van de workshop. Bij vier aanmeldingen gaat de workshop door.

Wergevers

Ook werkgevers hebben er baat bij dat jij niet uitvalt. Het ziekteverzuim van werknemers in scheiding ligt 2% hoger dan werknemers die niet met een scheiding te maken hebben. Op zich niet gek, je hebt veel op je bord. 

De workshop of andere vorm van coaching richt zich er op dat jij dagelijks optimaal blijft functioneren en jezelf goed in acht neemt. 

Vraag je werkgever over mogelijkheden uit bijvoorbeeld je POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan).

Bel of mail mij gerust voor vragen of de folder SCHEIDING OP DE WERKVLOER