Workshop SCHEIDING ALS GROEIKANS

Een praktische en inspirerende workshop door de vele inzichten uit verschillende theorieën, therapieën, boeken en workshops, alles direct toepasbaar. Een stevige en gelukkige ouder is de basis voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Bij een scheiding wordt je daarin op de proef gesteld. De kwetsbaarheid van een relatiebreuk brengt je gekgenoeg de ideale condities om tot waardevolle inzichten te komen; over jou, je ex-partner en over jouw nieuwe toekomst.

Als jij verantwoordelijkheid neemt en je eigen gewoontes en manieren van omgaan met moeilijke situaties onder de loep neemt, betekent dat verandering van de hele situatie. Verantwoordelijkheid nemen kan overigens ook betekenen dat je hulp vraagt omdat je ziet dat de ander destructief is. Jij laat je dan helpen om daar mee om te gaan ten behoeve van jullie kinderen, jezelf en dit familiesysteem. Er hoeft maar één ouder te stoppen met wijzen en verantwoordelijkheid te nemen. 

Workshop zonder je ex

Als jij voor een prettiger, spanningsvrij leven kiest,  dan stop je met wijzen “daar krijg je alleen maar een lamme arm van”.

Je kinderen profiteren hier direct van. De workshop is voor iedereen die een gebroken relatie is gegaan of nog in het proces zit en besloten heeft om zijn of haar leven positief te veranderen. In zes weken reflecteer je op zes verschillende thema’s.

Ouders die je voor waren spreken van “daadwerkelijk anders denken en doen”. Deelname aan de workshop kan individueel of in een groepje.

Wat levert de workshop jou op?

Een stevige, ontspannen en gelukkige basis als ouder dit is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van jullie kind(eren). Je komt weer bij je eigen veer- en draagkracht en je bent weer in staat om positieve verandering te brengen in jouw leven, een uiterst waardevol signaal naar je kinderen.

Minder stress je hebt grip op je emoties en je ontwikkelt meer begrip voor jezelf en anderen. Het maakt je milder naar jezelf, je kinderen en de andere ouder. Je hebt inzicht in bepaalde processen en kunt die ook zelf sturen.

Meer rust en kwaliteit door meer diepgaande verwerking kom je los van gevoelens zoals wrok, woede of zelfs haat en van oude (belemmerende -) overtuigingen, je wordt milder en komt tot acceptatie.

Betere communicatie met je ex je beheerst de geweldloze communicatieregels en dat leidt tot minder stress en minder frustraties. Je bereikt juist meer voor jullie kinderen, zij profiteren hier direct van.

Tijdwinst de inzichten uit een veelheid aan theorieën, therapieën, boeken, lezingen en workshops worden jou hapklaar aangereikt en zijn direct toepasbaar.

Met een 9 beoordeeld – reviews & resultaten:

De workshop wordt beoordeeld met een 9 en dit is wat deelnemers er over zeggen:

“Ik kan situaties beter zien aankomen en herken dingen voor ze ontstaan. Ik kan mezelf terugfluiten, beter relativeren, omgaan met woede en teleurstelling, en vooral: ik kan mij veel beter verplaatsen in de situatie van m’n ex”.

“Eva vertelt prettig en heeft leuke betekenisvolle oefeningen”.

Een vader geeft aan dat hij nu ziet dat “iedereen een scheiding kan overkomen, maar hoe je daarna gelukkig kan worden met jezelf, je kind en je ex is een keuze. SCHEIDING ALS GROEIKANS heeft mij geleerd weer gelukkig te kunnen worden en te willen zijn!”

Over de sfeer: “ik was bang voor een terugval, maar voelde mij erg serieus genomen, geen enkele terugval gehad. Ik heb deze weken juist veel rust ervaren en tijd voor mijzelf gehad, en het dóen was vooral goed voor mij.

“We werden ontzettend goed verzorgd: het boek, het schrift, materialen, sheets, appjes, mailtjes, tafeltje met lekkers. Perfect. Het voelde erg vertrouwd allemaal”.

“Het heeft mijn denken en doen ècht veranderd” 

Jouw investering?

€ 250,- inclusief btw en boek, lesmaterialen en drankjes. De workshop bestaat uit zes coachingsbijeenkomsten van ca. 1,5 uur en je krijgt 50% korting op alle klankbordcontacten gedurende de zes weken van de workshop. Bij vier aanmeldingen gaat de workshop door. Deelname aan de workshop is ook mogelijk in zes individuele sessies | prijs op aanvraag. 

Betalingsregeling? 

Een betalingsregeling is bespreekbaar. Vraag ook eens naar de mogelijkheid om de workshop via jouw werkgever te volgen (voorkom een burn-out door scheiding) en vraag per mail naar de folder SCHEIDING OP DE WERKVLOER

Vragen?

Mail of bel mij gerust.  info@evafabius.nl  of 06 – 1541 9871  

Data workshops 

April/Mei: dinsdag 10, 17 en 24 april (1 mei vervalt) en dinsdag 8, 15 en 22 mei 2018 

Inschrijven?

Klik hier voor inschrijving en vermeld je naam, telefoonnummer.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.