“Heel erg bedankt voor alle nieuwe inzichten en begeleiding, onder jouw begeleiding hebben mijn ex en ik écht een en ander opgeruimd en grote stappen gemaakt!”
E.H., een vader

“Super fijn dat jij af en toe een vinger aan de pols houdt, goud waard!”
M.vd V, een moeder

“Je steun in het proces is enorm. Elke keer een nieuw inzicht en gevoel van energie en ruimte. Of juist even stilstaan bij verdriet. Super.”
C.P. – sessies rondom liefdesverdriet

“Ik voel zó veel opluchting na de sessie van gisteravond. Ik ben zo blij dat mijn advocaat mij naar jou heeft doorverwezen. Heel veel dank voor je enorm betrokken aandacht en je ´spot on´ coaching.”
M.B., een vader.

“Iedereen een scheiding kan overkomen, maar hoe je daarna gelukkig kan worden met jezelf, je kind en je ex is een keuze. SCHEIDING ALS GROEIKANS heeft mij geleerd weer gelukkig te kunnen worden en te willen zijn! Ook kan ik situaties beter zien aankomen en herken dingen voor ze ontstaan, ik kan mezelf terugfluiten, beter relativeren, omgaan met woede en teleurstelling, en vooral: ik kan mij veel beter verplaatsen in de situatie van m’n ex. Het heeft mijn denken en doen ècht veranderd”
L.H., een vader / deelnemer workshop scheiding als groeikans.

“Ik heb meer inzicht in mijzelf gekregen. Ik zie nu beter wat mijn aandeel is in een bepaalde situatie en het aandeel van de ander. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en ben optimistischer. Ik kan weer een stuk positiever vooruit kijken. Ik heb tools gekregen om te focussen op het constructief vormgeven van mijn eigen leven. Kan beter onderscheid maken wat belangrijk is en wat minder of eigenlijk zelfs niet. De onderstaande spreuk vond ik al heel treffend, en na de sessies ben ik nog beter in staat zo te leven: “Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.”

Marieke, een moeder

“Ik heb weer het vertrouwen terug in mijzelf en belangrijker nog: in de toekomst. Ik zie nu over welke kracht ik blijkbaar toch beschik en kan zelf weer verantwoordelijkheid nemen. Ik ervaar meer rust en ik denk positiever”.
M. S. , een moeder

“Eva vertelt prettig en heeft leuke betekenisvolle oefeningen”.
Over de sfeer: “ik was bang voor een terugval, maar voelde mij erg serieus genomen, geen enkele terugval gehad. Ik heb deze weken juist veel rust ervaren en tijd voor mijzelf gehad, en het dóen was vooral goed voor mij. “We werden ontzettend goed verzorgd: het boek, het schrift, materialen, sheets, appjes, mailtjes, tafeltje met lekkers. Perfect. Het voelde erg vertrouwd allemaal”
D.K. – deelnemer aan de workshop scheiding als groeikans

“Eva is een liefdevolle en zachtaardige trainer die de onderwerpen op een begrijpelijke manier overbrengt. Deze heeft een luisterend oor en wil graag met je meedenken” – R.H., een vader – deelnemer aan de workshop Scheiding als groeikans

“Lieve Eva, ook jij bedankt voor de bijzondere ontmoeting. Wat een prachtig mens ben jij. Met al jouw kennis, passie, warmte en bevlogenheid, is deze workshop waardevol voor iedere ouder. Ook als je niet gescheiden bent. Kinderen hebben het recht om kind te zijn of ouders nu gescheiden zijn of niet, en ouders hebben het recht om hulp te krijgen, als ze dat nodig denken te hebben. Het is niet altijd makkelijk om de juiste hulp te vinden, dat weet ik uit ervaring. Ik kan iedere ouder (met of zonder (ex-)partner) jouw workshop daarom ook van harte aanbevelen, omdat ik weet dat ze bij jou in goede handen zijn. Ik wens je al het goede toe en heel veel succes met de workshop! Veel liefs”
Nancy Steutel – auteur van het boek ´voorkom een vechtscheiding´

“Ergens in al de ellende en het ´geweld´ waar ik in zit en misschien wel dankzij dat geweld, ben ik mijzelf tegengekomen. Heel klein en kwetsbaar. Maar daar wel de kracht gevonden om te gaan staan. Voor mijzelf, dus ook voor mijn zoontje, en zo nu blijkt, voor zo´n beetje alles. En dat voelt sterk. En licht. Alsof ik 1000 kilo ballast heb afgeworpen. En daar heb jij een belangrijke rol in gespeeld door niet zo maar mee te gaan in mijn verhalen. Maar juist door ook ´niet populair´ te durven zijn. Af en toe werd ik nukkig als ik met je sprak en dat blijken achteraf de gesprekken die er het meest toe hebben gedaan. Ik stel het enorm op prijs hoe je ook altijd even ´incheckt´, om te vragen hoe het met me gaat.”
E.D. – een vader