Professioneel klankbord, stel ook jouw vraag

Veel ouders vragen zich dikwijls af ‘wat krijgen onze kinderen nou eigenlijk allemaal mee van onze scheiding?’ Daarover zijn zo veel meningen en adviezen en dikwijls spreken die elkaar ook nog tegen. In zo een geval kan het fijn zijn om een professioneel klankbord te hebben. Iemand die niet emotioneel betrokken is, maar wel deskundig op het gebied van scheiding en kinderen. 

Wat nu?

Het is goed om contact op te nemen als je twijfelt wat de juiste stap is of als je er alleen even niet uitkomt. Misschien joel je je overweldigd door de situatie, loop je rond met gevoelens van schuld, verdriet en boosheid en lukt helder denken je nauwelijks meer. Ook als je je zorgen maakt over de kinderen en de toekomst is het goed om hulp in te schakelen. Je wilt het graag zo goed mogelijk doen voor je kinderen, je gunt hen alle geluk en je voelt je daar verantwoordelijk voor, maar waar blijf jij in dit hele verhaal? Het is belangrijk dat jij overeind blijft en dat lukt gewoonweg niet altijd alleen. Wil jij het ook graag anders, maar weet je niet hoe en waar te beginnen? 

Wil jij ook goed voorbereid zijn op jullie nieuwe situatie? 

Ik help je graag om de regie weer in eigen hand te nemen – in overzichtelijke stappen.

Soms zijn 2 á 3 gesprekken al voldoende. Ik help jou weer houvast en regie te krijgen. In al mijn werk richt ik mij op het resultaat: veerkracht & geluk. 

NEEM GERUST CONTACT OP, VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK | ALLEEN OF SAMEN MET DE ANDERE OUDER