Mijn visie & mijn leermeesters

Ik kies mijn leermeesters zorgvuldig en laat mij graag door hen inspireren. Ik heb ontzettend veel geleerd en mooie contacten met hen. 

Tea Adema is docente van de opleiding kinder- en opvoedcoach en een dijk van een vrouw, steengoed. Zij leerde mij om niet af te leren, maar te kijken wat iemand bij kan leren. Ook leerde zij mij werken aan de hand van het door haar ontwikkelde werkmodel om in korte tijd verandering te bereiken.

Nancy Steutel (auteur van het boek Hoe voorkom je een (v)echtscheiding). Nancy heeft een talent om mensen in haar omgeving te motiveren en verder te helpen, vaak met zeer concrete tips maar ook met gewaagde, minder voor de hand liggende adviezen. Zij zet je aan het denken. Een warm mens met een berg positieve energie, een wervelwind die voor elk mens goed is zo af en toe (of vaker) binnen te laten. Ze is professioneel en intuïtief. Een vrouw naar mijn hart.

Eveline Jurry is niet alleen mijn docente en ontwikkelaar van de Methodiek Positief Scheiden, voor mij is zij ook mijn coach in dit mooie en soms toch ook moeilijke werk rondom scheidingen. Eveline is super praktisch ‘hands on’ en positief en dat zie je terug in haar methodiek. Op een heel begripvolle en ook actiegerichte wijze zet zij mensen aan om 100% je verantwoordelijkheid te nemen en vooral ook om tot actie over te gaan. Door haar methodiek voel je je begrepen en ook verantwoordelijk, je voelt dat je invloed hebt op jouw leven.

Je bent helemaal goed zoals je bent