Mijn visie & mijn leermeesters

Ik kies mijn leermeesters zorgvuldig en laat mij graag door hen inspireren. Ik heb ontzettend veel geleerd en mooie contacten met hen. 

Tea Adema is docente van de opleiding kinder- en opvoedcoach en een dijk van een vrouw, steengoed. Zij leerde mij om niet af te leren, maar te kijken wat iemand bij kan leren. Ook leerde zij mij werken aan de hand van het door haar ontwikkelde werkmodel om in korte tijd verandering te bereiken.

Nancy Steutel (auteur van het boek Hoe voorkom je een (v)echtscheiding). Nancy heeft een talent om mensen in haar omgeving te motiveren en verder te helpen, vaak met zeer concrete tips maar ook met gewaagde, minder voor de hand liggende adviezen. Zij zet je aan het denken. Een warm mens met een berg positieve energie, een wervelwind die voor elk mens goed is zo af en toe (of vaker) binnen te laten. Ze is professioneel en intuïtief. Een vrouw naar mijn hart.

Eveline Jurry is niet alleen mijn docente en ontwikkelaar van de Methode Positief Scheiden, zij is ook mijn coach in dit mooie en soms toch ook moeilijke werk rondom scheidingen. Eveline is super praktisch ‘hands on’ en positief en dat zie je terug in haar methode. Met groot genoegen ben ik door Eveline Jurry en orthopedagoog Annelies Hendrik getraind om met deze Methode te werken. Terugkerend zie ik welke impact een scheiding op mensenlevens heeft. Op jou als mens, als ouder en ook op je gezondheid, je werk, de kinderen en zelfs weer op  jullie ouders, vrienden en anderen die dichtbij jullie staan. 

In al mijn werk ligt de Methode ten grondslag omdat deze er op is gericht om in de turbulente tijd van de scheiding meer energie, vertrouwen en grip te krijgen op je dagelijks functioneren. In mijn ogen is dat hard nodig, omdat er zo veel zaken zijn die je tussen de rest van je leven door nog moet regelen. Een voordeel is dat je deelname van je ex-partner niet nodig is om positieve resultaten te behalen, het kan wel. Met een aantal gesprekken ervaar jij meer rust, overzicht en meer energie. Hierdoor lukt het jou om met vertrouwen je scheiding en toekomst aan te pakken, van groot belang voor jullie kinderen en voor jezelf.

Begin vandaag nog met de eerste positieve stappen.