Tarieven, betaling en annulering

Tarief en betaling

€ 90,- per sessie  incl. btw. Een sessie duurt 50-60 minuten.

Na iedere afspraak ontvangt u een factuur. U kunt de betaling na afloop direct voldoen, een pinautomaat is aanwezig of u kunt de factuur overmaken. Tot 24 uur tevoren kunt u kosteloos een afspraak annuleren. Nadien wordt het tarief in rekening gebracht.

Vergoed?

De kosten komen in principe niet voor vergoeding in aanmerking. De praktijk leert dat ouder(s) die betalen voor hun begeleiding meer gecommitteerd zijn: afspraken staan steviger en de resultaten lijken beter. En toch is het soms niet mogelijk om de begeleiding te betalen. Ouders lopen daardoor begeleiding mis, terwijl zij dit zo hard kunnen gebruiken. Voor mij is het dan ook logisch om met je mee te denken. Indien betaling een probleem is kan eventueel een betalingsregeling worden overeengekomen. 

Via de werkgever

Soms loont het om je werkgever te benaderen. Er zijn werkgevers die werken met een Persoonlijk Ontwikkel Plan, dat is een postje voor je ontwikkeling dat je misschien kunt inzetten voor begeleiding rondom de scheiding, zodat jij met vertrouwen verder kunt na de scheiding. Zo De WORKSHOP ‘SCHEIDING ALS GROEIKANS’ is ter voorkoming van een burn-out. Daar is een werkgever bij gebaat, vraag er eens naar.

Verhinderd? Annuleren?

Je kan een afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen. Dit kan per email of telefonisch. Bij afzegging binnen 24 uur wordt de afspraak wel bij u in rekening gebracht. In beide gevallen kan naar een vervangende afspraak worden gezocht.

Tussentijds stoppen, kan dat?

Ouders kunnen de begeleiding op elk moment, om welke reden dan ook, tussentijds stopzetten. Alleen de gevolgde bijeenkomsten en het aangeschafte lesmateriaal worden dan in rekening gebracht, met in achtneming van de algemene voorwaarden.