KICK START SCHEIDING – in een paar stappen goed op de rit

Om een scheiding positiever, meer begrijpelijk te laten verlopen is het nodig dat je volgens een plan werkt. Dat je beschikt over een soort ROADMAP die jou richting geeft voor een positief verloop van het scheidingsproces richting een vervullende toekomst.

Met een KICK START- scheiding maak je een goede start op het kernmoment van je scheiding, liefst zo vroeg mogelijk. Die keuze maakt gegarandeerd het verschil voor het verloop van jouw scheidingsproces en daarmee ook voor jouw toekomstige leven. De afslag die jij neemt vanaf het moment dat duidelijk is dat jullie uit elkaar gaan is cruciaal.

De KICK START is er op gericht om in de turbulente tijd van de scheiding meer energie, vertrouwen en grip te krijgen op je dagelijks functioneren. Iets dat hard nodig is omdat er veel op je bord ligt. Het prettige is, om te werken met deze methode is de inzet van je ex-partner fijn, maar geen voorwaarde. Jij kunt kiezen om je eígen stappen te zetten.

Met een aantal gesprekken ervaar jij meer rust in je hoofd, meer energie en vooral weer overzicht, zodat jij met vertrouwen je scheiding en toekomst kan aanpakken. En als er kinderen betrokken zijn is een goede start ook voor jullie kinderen van groot belang. Begin vandaag nog met de eerste stap vooruit en neem contact op, geheel vrijblijvend.

KICK START SCHEIDING – in een paar stappen zet jezelf in één keer goed op de rit.