KICK START SCHEIDING – in een paar stappen goed op de rit

Als je beschikt over een soort ROADMAP ben je in staat om je scheiding positiever en meer begrijpelijk te laten verlopen, je werkt dan volgens een plan. 

Met de KICK START SCHEIDING bied ik je zo een ROADMAP. Daarmee maak jij een goede start op het kernmoment van je scheiding: zo vroeg mogelijk. Werken volgens een plan maakt gegarandeerd het verschil voor het verloop van jouw scheidingsproces en daarmee ook voor jouw toekomstige leven, want de afslag die je neemt vanaf de scheidingsmelding is cruciaal. Ondanks dat elke relatiebreuk of scheiding zeer uitdagend en verdrietig is, benadruk ik met klem dat je een scheiding met de juiste begeleiding wel degelijk behapbaar kunt maken.

De KICK START SCHEIDING is er op gericht om in de turbulente tijd van de scheiding meer energie, vertrouwen en grip te krijgen op je dagelijks functioneren. Iets dat hard nodig is omdat er veel op je bord ligt. Voor de KICKSTART SCHEIDING is de inzet van je ex-partner niet nodig, het kan wel. Met een aantal gesprekken ervaar jij rust in je hoofd, veel meer energie en vooral ook weer overzicht, waardoor je met vertrouwen je scheiding en toekomst vormgeeft. Als er kinderen betrokken zijn, is dit ook voor jullie kinderen van groot belang. 

Het maakt niet uit hoe de situatie er bij jou momenteel uitziet of waar je al doorheen bent gegaan. Je kunt hoe dan ook positieve keuzes maken, stress reduceren, je emotionele belasting verlichten en je nieuwe toekomst vormgeven. Begin vandaag nog met de eerste positieve stappen, maak een afspraak en kijk wat jij vandaag nog kunt doen.