KICK START SCHEIDING – in een paar stappen zet jezelf in één keer goed op de rit

Een goede start op het kernmoment van je scheiding (zo vroeg mogelijk), maakt gegarandeerd het verschil voor het verloop van jouw scheidingsproces en daarmee ook voor jouw toekomstige leven. De afslag die je neemt vanaf de scheidingsmelding is crúciaal. Ondanks dat élke relatiebreuk of scheiding zeer uitdagend is, vind ik het heel belangrijk om te benadrukken dat je een scheiding wel degelijk behapbaar kunt maken.

Het maakt niet uit hoe de situatie er bij jou momenteel uitziet of waar je al doorheen bent gegaan. Je kunt hoe dan ook positieve keuzes maken, stress reduceren, je emotionele belasting verlichten en je nieuwe toekomst vormgeven. 

Ik werk graag met de Methodiek Positief Scheiden ©, omdat deze Methode er op is gericht om in de turbulente tijd van de scheiding meer energie, vertrouwen en grip te krijgen op je dagelijks functioneren. En dat is hard nodig omdat je ongelooflijk veel moet regelen, er ligt ontzettend veel op je bord. Voor deze methodiek is de inzet van je ex-partner niet nodig, het kan wel. Met een aantal gesprekken ervaar jij rust in je hoofd, veel meer energie en vooral ook weer overzicht. Hierdoor lukt het jou om met vertrouwen je scheiding en toekomst aan te pakken. Dit is voor jullie kinderen van groot belang, maar ook voor jezelf. Begin vandaag nog met de eerste positieve stappen.