WE GAAN UIT ELKAAR, HELP WAT NU?!

Je relatie is over. Misschien is het je eigen keuze, of je bent er (totaal) door overvallen. Hoe dan ook: scheiden haalt je leven overhoop. Je leven staat te schudden op z’n grondvesten. Het fundament is onder je voeten weggeslagen, zo veel veranderingen op zo veel verschillende terreinen: je gezin, je relatie, je huis, je contacten, je familie, je vrienden. Wat nu? Wat is wijsheid? Dat de emoties de overhand nemen is helemaal niet gek. Het lastige is dat deze emoties helder denken in de weg staan. Terwijl er juist zo veel van je gevraagd wordt. En als je kinderen hebt des te meer, de dagelijkse zorg voor kinderen gaat immers gewoon door.

Herken jij dit en wil je een afspraak? Neem vrijblijvend contact op.

Methodiek Positief Scheiden

Ik werk met de Methodiek Positief Scheiden, een succesvol bewezen methodiek die in enkele stappen een overzichtelijke start creëert. Het zet je direct op de juiste rit en dat is éssentieel voor het verloop van jouw scheidingsproces. Het geeft je overzicht, houvast & vertrouwen. Alles wat je hard kunt gebruiken om zelf het verschil te maken tussen een gelukkig en een ongelukkig verloop van je scheidingsproces. De houvast brengt stabiliteit in de chaos. Vanuit een stabiele basis kun je betere keuzes maken voor jezelf, en eventueel voor je kinderen. Emoties, problemen en zorgen krijgen minder vat op je en het helpt je om dagelijks beter te blijven functioneren. Kortom: je komt er beter mee door je scheiding heen. Ook als je al jaren geleden gescheiden bent, is het niet te laat om het tij te keren.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en bespreek wat jij vandaag nog kunt doen. Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 15419871