Blog geschreven voor de Bewustzijnschool in Amsterdam, over de eigenlijke hulpvraag van kinderen.

Datum: 31 augustus 2017

Twee van de vijf ‘spijtbetuigingen’ fascineerden mij het meest. Het deed mij denken aan vele van de ouders die ik in mijn vorige en huidige werk tegenkom.

Datum: 3 augustus 2017

Hopelijk geef ik je met dit artikel een andere kijk op acceptatie, een kijk die het accepteren misschien wel een beetje ‘te behappen’ maakt. Het heeft namelijk niets te maken met een passieve overgave.

Datum: 2 juli 2017

“Ik heb gewoon voor mezelf besloten dat ik samen met mijn ex de állerbeste vader en de állerbeste moeder wil zijn voor Mathijs. Ook al gaan wij samen niet verder”.  WOW – WAT KRACHTIG. Dat is wat ik dacht.

Datum: 26 juni 2017

Blog naar aanleiding van een prachtige documentaire. De moeite van het kijken waard. Lees er hier eerst over. 

Datum: 14 mei 2017

Als ouder ben je een gids voor je kind, een kompas. Maar wat als de wijzertjes bij jezelf op tilt slaan? Opvoeden gaat gewoon door, voor – tijdens en na de scheiding. Enkele tips & trics.

Datum: 30 april 2017

Zonder taal kun je niet denken en reageer je primair. Met taal kun je beter afstand nemen van wat er gebeurt. Het stelt je in staat betere keuzes te maken. Lees over de impact van taal in jouw dagelijks leven.

Datum: 28 maart 2018

Duurzaamheid. Ik val voor deze term merk ik. Bij het boodschappen doen, bij het overzetten van mijn nieuwe energiecontract, en in mijn kledinglabeltje. Maar de link met scheiden…?

Datum: 6 april 2017

Goed en zorgvuldig scheiden is topsport. Het vraagt om een planning en een positieve basishouding die uitgaat van vertrouwen voor de beste prestaties en de hoogst haalbare resultaten voor alle betrokkenen. Lees hóe.

Datum: 25 april 2018

AWAKE – The Online Magazine for Changemakers

Als je er doorheen bladert zie je op een goed moment ook het artikel over mijn werk. Verder veel artikelen, audio meditaties, video interviews, allerlei oefeningen en veel inspiratie. Gratis te downloaden. GRATIS te downloaden: 

Denkend aan degenen die momenteel met een – recente – scheidingssituatie te maken hebben, is het goed voorstelbaar dat je te midden van deze mondiale crisis nauwelijks ruimte in je hoofd ervaart voor je persoonlijke crisis. Misschien zit je nu gedwongen boven op elkaars lip en zijn jullie kinderen ook om je heen? Hoe we daar mee omgaan maakt een verschil. Van schade of schoonheid. We hebben állemaal te maken met een totale anders-dan-anders-situatie. Wereldwijd. En hoe we daar mee omgaan maakt een verschil. Daarom zijn tijdelijk mijn tarieven verlaagd. Hoe we er mee omgaan maakt het verschil.